Başkan İmamoğlu Şoförlerle İftarda Buluştu

Başkan İmamoğlu Şoförlerle İftarda Buluştu
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle iftarda buluştu.
Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Beylikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleriyle iftarda buluştu. Yakuplu Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğinde birlik olma mesajları verilirken, ulaşımda vatandaşa iyi hizmetin incelikleri konuşuldu.

Beylikdüzü Şoförler ve Otomobilciler Odası üyeleri, Beylikdüzü Belediyesinin Yakuplu Sosyal Tesislerinde düzenlediği iftar yemeğinde Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla buluştu.

Gecede konuşan Başkan İmamoğlu, Beylikdüzü'nün güler yüzünü, samimiyetini ve iyi niyetini yansıtmakta esnafa büyük görev düştüğünün altını çizerek, "Yüz binlerce vatandaşın ulaşımını sağlayan şoförlerimize canlar emanet ediliyor. Araçlarınızda vatandaşlarımızın sağlığını dikkate alarak kaliteli ulaşım için ne gerekiyorsa yapılmalı. Bu konuda her zaman fikir paylaşımı içinde birbirimize uyarılarda bulunalım" diye konuştu.

"EMNİYETLİ MESLEK HAYATI TEMENNİ EDİYORUM"

Ramazan ayı boyunca gerçekleşen etkinliklerden, evlere gidilen iftarlardan bahseden İmamoğlu, "Ulaşım araçlarını kullanan hemşehrilerimizin gönlünün rahat olduğunu biliyorum. Güvenin daha da artarak, yolculukların devam etmesini istiyorum. Emniyetli geçmesini temenni ettiğim meslek hayatınızda size kazanç dolu günler diliyorum" diyerek şoförlere katılımlarından dolayı teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.