Başkan Kadıoğlu Samsunlular ile buluştu

Başkan Kadıoğlu Samsunlular ile buluştu
İstanbul Samsun İl, İlçe Dernekler Federasyonu (İSDEF), Esenkent Hasbahçe restaurant’ta Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nunda katıldığı kahvaltı programında bir araya geldiler.
Kahvaltı programına Esesenyurt Belediye meclis üyesi ve İSDEF başkan yardımcısı Sezai Güntav, Federasyon başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulunun yanı sıra Samsunlu mahalle muhtarlarıda katıldı.
 
Kısa bir süre önce Samsun’lu vatandaşların yoğunlukta olduğu Esenyurt’ta tüm il ve ilçe derneklerinin birleşerek fedeasyon oluşturdular.Federasyon başkanı Fikret Bıyık ve yönetim kurulu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ile görüşmelerde bulunarak Samsunlular adına yer talebinde bulundu.
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu İSDEF’in ve diğer tüm il ve ilçe derneklerinin taleplerini, sıkıntılarını çözme noktasında her türlü desteği sağladıklarını söyledi.Samsunlulara da Esenyurt’ta bir yer tahsis ettiklerini ifade etti.
İSDEF başkanı Fikret Bıyık ve meclis üyesi olan başkan yardımcısı Sezai Güntav Belediye Başkanının yer tahsisinden dolayı Samsunlular adına kendisine teşekkür ettiler.Samsun dernekler federasyonu olarak yaklaşmakta olan genel seçimlerde kendi içlerinden bir milletvekili adayı olarak yüksek mühendis Abdullah Alkan’ı düşündüklerini belirtiler.
 
Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu, Samsunluların kendisine her zaman destek verdiğini ve samsunluların birlik ve beraberliğinden memnun olduğunu dile getirdi. Tahsis edilen yer ile alakalı kendisinin ilgilendiğini ve bundan sonraki süreçte orada yapılacak yapılar içinde takip edeceğini söyledi.Bu genç yaşında milletvekili adayı olmayı düşünen Abdullah Alkan’ada başarılı olma temennisinde bulundu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.