BEYLİKDÜZÜ’NDE DENİZ TEMİZ ÇIKTI.

BEYLİKDÜZÜ’NDE DENİZ TEMİZ ÇIKTI.
Beylikdüzü Belediyesi ve Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin birlikte düzenlediği 10. Doğa ve Deniz Temizliği etkinliği Beylikdüzü sahilinde dalgıçlarla gerçekleştirildi.

Su Altında En Uzun Süre Kalma dünya rekorunun sahibi  Cem Karabay’ın başkanlığını yaptığı Beylikdüzü Sualtı Sporları Dünya Rekortmenleri Derneği’nin, Beylikdüzü Belediyesi ile birlikte organize ettiği Doğa Ve Deniz Temizliği Etkinliği’nde dalgıçlar, Beylikdüzü sahilinden dalarak deniz temizliği gerçekleştirdi. Beylikdüzü Belediyesi Afet Arama Kurtarma Timi BEYAK’ın Su Altı Kurtarma Timi’nin de katıldığı temizlikte herkesin yüzünü güldüren bir sonuç elde edildi. Denizin dibine dalan dalgıçlar çok az sayıda kentsel atık bularak denizden çıkarttılar. Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, ekiplere bu etkinliklerinden dolay teşekkür ederken, vatandaşların gittikçe bilinçlenmesi ile birlikte artık denizlerin kirletilmediğini dile getirdi. Etkinlikte Beylikdüzü Sörf Kulübü de yelkenleri ile kısa süreli bir gösteri gerçekleştirdiler.

Denizde Türk Bayrağı açarak şehitlerimizi andılar!
Doğa ve Deniz temizliği Etkinliği’nin son bölümünde de dalgıçlar denizde Türk bayrağı açtılar. Dev bayrağı denizden kıyıya taşıyan dalgıçların ardından vatandaşlar Belediye Başkanı Yusuf Uzun ile birlikte kıyıda bayrağı dalgalandırarak marşlar eşliğinde geçtiğimiz günlerde Hakkâri Dağlıca’da şehit olan askerlerimize destek verdiler.

BEYAK Su Altı Arama Kurtarma Timi görücüye çıktı.
Etkinlikte en önemli rollerden birini de Beylikdüzü Belediyesi tarafından oluşturulan BEYAK’ın Su Altı Arama Kurtar Timi gerçekleştirdi. Eğitimlerinin ardından ilk kez bir etkinliğe katılan dalgıçlar, performansları ile büyük takdir topladılar. Su Altı Arama Kurtarma Timi 1 yıldızlı dalgıçlık belgeleri ve brövelerini Başkan Yusuf Uzun ve Belediye Başkan Yardımcılarının ellerinden aldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum