Büyükçekmece Kokuyor…!

Büyükçekmece Kokuyor…!
Kadınlar; Recep Erol’a sordu, B.Çekmece kokuyor, bu koku nasıl giderilecek?
Ak Parti’den Büyükçekmece Belediye Başkan Aday Adaylığı için ismi gündemde olan Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Recep Erol, resmi başvurusunu yapmadan adaymış gibi yoğun bir çalışma temposu içerisinde çalışmalarını sürdürüyor.
Bu çalışmalar kapsamında Büyükçekmece Atatürk Mahallesi kadınları ile kahvaltılı toplantı da bir araya gelen Erol’a kadınlar sordu. Büyükçekmece Kokuyor; Haliç kokuyordu giderildi, peki Büyükçekmece’nin kokusu nasıl giderilecek. Bizler sahilde bu koku içerisinde yürüyoruz. Bu kokudan ne zaman kurtulacağız dediler.

Mavi Bayrağımız var, ama kokuyoruz!

Yüzlerce kadının katıldığı toplantı da kadınların Büyükçekmece ile ilgili sorularına cevap veren Recep Erol, Büyükçekmece’nin kokusu ile ilgili koku var ama mavi bayrağımız da var bunu anlamış değilim. İSKİ Bölgemizde bir çalışma yürütüyor fakat birçok yerden açık atıklar hala denize geliyor. Bizler göreve geldiğimizde merkezi iktidarımız, Büyükşehir belediyemiz ve ilçe belediyesi olarak el ele vererek Büyükçekmece’yi hak ettiği yerlere taşıyacağız dedi.

Erol, sorun üreten değil, çözen makam olacaklarını belirterek biz Allaha şükür Büyükçekmece’nin 23 Mahallesinin de sorunlarını çok iyi biliyoruz hiçbir mahallemize üvey evlat muamelesi yapmayacağız Batıköy mahallesi ne hizmet alıyorsa

Muratçeşme de o hizmeti alacaktır dedi.

Belediye Başkan Aday Adaylığı konusunda henüz resmi bir açıklama yapmamış olsa da bir aday gibi çalışan ve ilçeyi karış, karış gezen Büyükçekmece Ziraat Odası Başkanı Mali Müşavir Recep Erol, ile Atatürk Mahallesi kadınlarını bir araya getiren kahvaltılı toplantıya Büyükçekmece Kolon hastanesi başhekimi Dr. Önder Yüksel Eryiğit ve Erol’un Ak Parti ilçe başkanlığı dönemindeki ekip arkadaşların da katıldılar. Toplantı soru cevap şeklinde devam etti. Toplantı sonunda kadınlar Erol’a böyle bir toplantı için teşekkür ederken, Erol da toplantıya yoğun katılımdan dolayı kadınlara ve toplantıyı organize eden Hava Demirtaş ve ekibine teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum