Büyükçekmece'nin bütçesi 280 milyon!

Büyükçekmece'nin bütçesi 280 milyon!
Büyükçekmece Belediye Meclisi, 2016 yılı tahmini bütçesini kabul etti. 280 milyonluk bütçenin oy birliği ile Meclis’ten geçmesi üzerine bir teşekkür konuşması yapan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Büyükçekmece’ye yakışır bir meclis yaptık. Her alanda

2016 yılı bütçesinin Büyükçekmece'ye hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "Meclisimizin bize emanet etmiş olduğu bütçeyi en iyi şekilde değerlendirileceğiz. Bütçe bir kentin en önemli konusudur. Bütçeyle kentimize önemli yatırımlar yaparak en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Başkan  Dr. Akgün öszlerini şöyle sürdürdü:

“280 milyon TL olarak kabul edilen bütçenin büyük payı yatımlara ayrılacak. Bütçe yoğun ve titizlikle yapılmış bir çalışma sonrası ortaya çıktı. Meclis üyelerimizin uyumlu ve yapıcı yaklaşımları sonucu da bütçemiz onaylandı. Bu bütçe, halkın, tüyü bitmemiş yetimin hakkıdır. Ortaya koyduğunuz uyumlu çalışmadan ötürü her iki gruba da özel olarak teşekkür ediyorum.”

CHP VE AKP: ÖNCE HİZMET

Büyükçekmece Belediyesi 2016 yılı bütçesinin kabul edildiği oturumda Meclis’te grubu bulunan partilerin sözcülerine de söz verildi.  İlk sözü AKP Grup Sözcüsü Recep Erol aldı. Erol, “Bütçeye özellikle yatırımlar açısından baktığımızda sevindirici bir bütçe görüyoruz. Bütçenin %60 oranındaki büyük kısmı yatırımlara ayrılmış. Demek ki gelecek yıl Büyükçekmece’de daha çok altyapı yatırımı göreceğiz. Başkan Dr. Akgün ve ekibine teşekkür ederim” dedi. Recep Erol, “bakıma muhtaç ve yaşlılarla ilgili daha fazla pay ayrılması gerektiğini” de sözlerine ekledi.

Partisi  adına konuşan CHP Grup Sözcüsü Coşkun Tanış ise, “Komisyonlarda kıran kırana mücadele etsek de, çok seviyeli, yapıcı, olumlu eleştirilerin olduğu bir meclis görüşmesi sonucu bütçeyi kabul ettik. Büyükçekmece hepimizin. Bu bütçe de hepimizin, yani Büyükçekmece’nin. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Tanış, “seçim sonrasında ülkenin siyasi istikrara kavuşması ve herkesin işine gücüne bakması” temennisinde de bulundu.  Tanış, ülkenin içinde bulunduğu siyasi istikrarsızlık nedeniyle her alanda ekonomik bir durgunluk yaşandığını, durgunluktan belediyelerin de etkilendiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.