Büyükçekmece'ye modern muhtarlık binaları yapılıyor

Büyükçekmece'ye modern muhtarlık binaları yapılıyor
Büyükçekmece Belediyesi, ilçede ihtiyaç duyulan mahallelere vatandaşların daha çağdaş ve daha sağlıklı hizmet alınabilecekleri tek tip muhtarlık binaları yapıyor. Her türlü ihtiyacı karşılayacak.

Büyükçekmece Belediyesi'nin sınırları dahilinde hizmet veren mahalle muhtarlık binalarının daha sağlık koşullarda hizmet verebilmesi adına, Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün talimatıyla başlatılan çalışmalar kapsamında ihtiyaç duyulan mahallelere tek tip muhtarlık binaları yapılıyor. Toplamda 75 metrekarelik alana sahip olan muhtarlık binaları vatandaşın ve mahalle muhtarlarının her türlü ihtiyacını karşılayacak biçimde tasarlandı.

Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında Muratçeşme Mahalle muhtarlık binası tamamlanarak hizmete açıldı.  Bu kapsamda Ekinoba Mahallesi muhtarlık binasının yapımı sürüyor. Ekinoba'dan sonra, Sinanoba Mahallesi'ne de muhtarlık binası  yapılacak.

 Kaliteli ve sağlıklı hizmet

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, muhtarların yerel demokrasinin en önemli adımlarından bir tanesi olduğunu vurgulayarak; "İhtiyaç duyulan mahallelerimize modern ve ferah bir şekilde tasarlanan toplamda 75 metrekarelik muhtarlık çalışma ofisleri yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından yürütülen çalışma kapsamında Muratçeşme mahallemizin muhtarlık binasını tamamlayarak hizmete açtık. Ekinoba mahallesi muhtarlık binasının yapımına başlandı. Sonrasında da Sinanoba mahallesi muhtarlık binasını yapacağız.

Hem muhtarlarımız daha rahat çalışabilecekler, hem de vatandaşlarımız daha  sağlıklı ve kaliteli hizmet alacaklar. Ayrıca belediyemizin Şubat ayı meclis oturumunda da, 24 mahalle muhtarlığımızın kira, elektrik, su, telefon, internet ve benzeri giderlerinin bir kısmının belediyemizce karşılanması kararını aldık. Halkımızın ve muhtarlarımızın ihtiyaç duyduğu her noktada bundan sonra da desteklerimizi sürdüreceğiz" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.