CANINI ZOR KURTARDI

CANINI ZOR KURTARDI
Üsküdar Kirazlıtepe’de yapılması planlanan kentsel dönüşüm için toplantı düzenleyen Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’e 200 kişilik bir grup saldırdı. Masa ve sandalyelerin havada uçuştuğu olayda Türkmen’in şoförü dahil 4 kişi yaralandı
 İstimlak çileden çıkardı
ÜSKÜDAR Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Kirazlıtepe Boğaziçi Yaşam Merkezi’nde, bölgede yapmayı planladığı Kentsel Dönüşüm Projesi’nin tanıtım toplantısını yaptı. Yaklaşık bin kişinin katıldığı toplantıda 200 kişilik bir grup Türkmen ile tartışmaya başladı. Bakanlar Kurulu tarafından acele kamulaştırma kararı alınan 10 numaralı parsel üzerinde ikamet ettiklerini söyleyen grup, İBB tarafından yapılmak istenen istimlaka karşı çıktıklarını belirtti. Başkan Türkmen ise İBB'nin istimlak yapma hakkı olduğunu ve kimsenin mağdur edilmeyeceğini savundu. 

Hukuki işlem yapılacak
UZUN süren tartışmanın ardından masa ve sandalyeler havada uçuşmaya başladı. Kalabalık bir grup Başkan Türkmen'in üzerine yürüyünce, diğer mahalle sakinleri ile aralarında arbede çıktı. Çıkan olaylar sonrası Türkmen’in şoförü dahil 4 kişi yaralandı. Yaşananları Üsküdar Tercüman gazetesine değerlendiren Hilmi Türkmen, "İBB'nin Çamlıca Camii etrafında yaptığı istimlakları bahane eden art niyetli vesiyasi amaçlı kişiler toplantının sonunda bu çirkin saldırıyı gerçekleştirdiler. 3-4 vatandaşımız hafif yaralanmıştır. Gereken hukuki işlemler yapılacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.