Çapan ilk sıra adayı gibi çalışıyor!

Çapan ilk sıra adayı gibi çalışıyor!
Seçimlere sayılı günler kala milletvekili adayları da sokaklardaki gezilerini arttırdı. CHP Milletvekili Adayı Çetin Çapan, İstanbul’un ilçelerini sokak sokak gezerek hergün binlerce kişinin elini sıkıp partisine destek istiyor.

PAZARDA, KAHVEDE, SOKAKTA ÇAPAN

CHP İstanbul 3. Bölge Milletvekili Adayı Çetin Çapan, seçimlere sayılı günler kala çalışmalarını adeta soluksuz sürdürüyor. Esenyurt Belediye Başkan Adaylığı sonrasında da halkın yanında yer alan Çapan, milletvekili adaylığının açıklamasının ardından günde 2 - 3 ilçe gezerek gerek esnaf gerekse vatandaşların arasında partisinin yapacaklarını, neden CHP'ye oy vermeleri gerektiğini anlatıyor.

“CHP’YE GÖNÜL VERMİŞ AİLEYİZ”

Çetin Çapan, “Biz CHP'ye gönül vermiş bir aileyiz. Belediye Başkanlığı adaylığımın ardından Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu tarafından şimdi de İstanbul 3. Bölge Milletvekili adayı oldum. Günde bin kişinin elini sıkıyorum. Amacım bir kişi de olsa partime kazandırmak. Belki seçilemeyebilirim ama, o bir kişiyi başka partiden kendi partime oy vermeye kazandırırsam bu benim için her şeyin üstündedir” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.