CHP İl kadın kolları Hadımköy’e çıkartma yaptı.

CHP İl kadın kolları Hadımköy’e çıkartma yaptı.
İstanbul İl Kadın Kolları Fevziye Pehlivan başkanlığında 3. Bölge ilçe Kadın Kollarının da içinde bulunduğu yüzlerce kadın eşliğinde İstanbul’un uzak ilçelerinden Arnavutköy CHP ilçe Kadın Kollarına destek amacıyla Hadımköy sokaklarındaydılar.

İstanbul İl Kadın Kolları Fevziye Pehlivan başkanlığında 3. Bölge ilçe Kadın Kollarının da içinde bulunduğu yüzlerce kadın eşliğinde İstanbul’un uzak ilçelerinden Arnavutköy CHP ilçe Kadın Kollarına destek amacıyla Hadımköy sokaklarındaydılar. Aynı anda CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran ve Parti Meclisi üyesi Mevlüt Aslanoğluyla karşılaşan Kadın kolları bir süre çalışma birlikteliği yaptılar. Yaklaşık 1 saat süren çalışma birliğinden sonra Umut Oran ve kafilesi Çatalca’ya geçerken Kadın Kolları Hadımköy çalışmalarına devam ettiler.

Hadımköy de çalınmadık kapı bırakmayacaklarını söyleyen CHP’li kadınlara CHP Kadın Kolları MYK üyesi ve Genel saymanı Nazan Özbaykal eşlik etti, Görüşlerini aldığımız Nazan Özbaykal Atatürk’ün İlk ayak bastığı yerlerden biri olan Hadımköy’e gelmenin burada çalışmanın onurunu yaşıyorum, İstanbul’da kent ulaşımına uzak yerlerde çalışmak bizim için en önemli meseledir, geçen hafta Arnavutköy’ün bazı yerlerinde çalıştık bu hafta ise Hadımköy ve çevresini seçtik burada çalışmak ve buranın sakinleriyle kucaklaşmak bizi mutlu etti dedi.

İstanbul Kadın Kolları il başkanı Fevziye Pehlivan ise; "Biz İstanbul da kapısı çalınmadık ev bırakmayacağız dedik, bunu tamamlamak için bu gün buradayız. İstanbul İl ve ilçelerinde kadınların örgütlülüğünü bu çalışmalarımızda görüyoruz. İstanbul CHP Kadın kolları 12 Hazirana eksiksiz hazır. Kesinlikle Tüm okullarda kadın görevlilerimiz muhakkak olacaktır. Sandık Görevlilerimizi tek tek telefonlar arayarak teyit aldık şu an itibariyle eksiğimiz bulunmamaktadır. Son olarak ta zayıf olduğumuz ilçelerde toplu çalışmalar yaptık bu ilçelere yardımcı olduk" dedi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.