CHP'li Bayanlardan Nezaket Ziyaretleri

CHP'li Bayanlardan Nezaket Ziyaretleri
CHP Büyükçekmece Kadın Kolu Başkanı Mehtap Tazegül ve Kadın Kolu Yönetimi, ÇYDD Büyükçekmece Şubesi ve ADD Sinanoba Şubesine ziyaretlerde bulundular.
ÇYDD Büyükçekmece Şubesinde başkanlığı devralan Sevim Güler'e toplumsal sorumluluk bilinciyle üstlendiği yeni görevinde başarılar dileyen Mehtap Tazegül ve Kadın Kolu Yönetimi, ülkemizin bulunduğu şartlar altında her zaman ÇYDD ve diğer sağduyulu sivil toplum örgütlerinin faliyetlerini devamlı takip edeceklerini belirttiler. Ayrıca bu ziyarette CHP Kadın Kolu Yönetimine, İlçe başkan vekili Kerim Mendeşağu ve bazı ilçe yöneticileride eşlik etti.
         CHP Büyükçekmece Kadın Kolu ayrıca ADD'nin Sinanoba'da yeni açılan şubasine de ziyarette bulundu. Başkan Filiz Gürol ve ADD'ye gönül verenler tarafından büyük memnuniyetle karşılanan Mehtap Tazegül ve Kadın Kolu Yönetimi, bölgemizde bir ADD şubesinin daha açılması sebebiyle ve yurt genelinde yayılan sivil toplum örgütlerinin ülkemiz için çok büyük bir öneme sahip olduğunun bilinciyle, tüm emeği geçenlere CHP adına teşekkür ettiler.
         Karşılıklı fikir alışverişleriyle geçen görüşmeler, toplumsal anlamda ülkemiz için güzel dilek ve temennilerle neticelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.