Devlet Hastanesi’nin temeli atılıyor…

Devlet Hastanesi’nin temeli atılıyor…
Yıllardır ilçe gündemini meşgul eden Büyükçekmece Devlet Hastanesinin temeli nihayet atılıyor.. Büyükçekmece’nin kanayan yarası 250 yataklı devlet hastanesinin temeli 27 Temmuz Cumartesi günü Sağlık bakanı Müezzinoğlu’nun da katılacağı resmi tören ile at
Akçansa fabrikasının hemen yanındaki alanda yapımına başlanan Hastanenin günde ortalama sekiz bin poliklinik hastaya hizmet vermesi öngörülüyor.

Milletvekili  Muş ve İlçe Başkanı Babayiğit Müjdeyi verdi.. 

Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanlığı ilçe genelindeki mahallelerde sokak iftarlarına devam ediyor. Bu kapsam da Büyükçekmece Dizdariye ve 19 Mayıs mahalle sakinlerine verilen iftar yemeğinde konuşan ilçe başkanı Babayiğit hastanenin yapımına başlandığını ve resmi törenini de Cumartesi gerçekleşeceğini söyledi.
Büyükçekmece Atatürk caddesine verilen iftar yemeğin de Hastane ile ilgili müjdeyi veren Ak Parti Büyükçekmece ilçe başkanı Av. Celal Babayiğit tüm engellemelere rağmen nihayet hastanemizin işini bitirdik.

Geçen yıl söz verdiğimiz günlük 8 bin hasta kapasiteli 250 yataklı Büyükçekmece Devlet hastanesinin inşaat çalışmaları başladı resmi temel atma törenini ise Cumartesi günü Sağlık Bakanımızın katılımıyla gerçekleştireceğiz. Hastanemiz tamamlandığında Büyükçekmece’miz hak ettiği sağlık hizmetine kavuşmuş olacak dedi. Babayiğit, Büyükşehir belediyesinin Büyükçekmece de yaptığı çalışmalar ile ilgilide bilgi vererek ilçenin iki yakasını bir araya getirecek olan alt geçit’in de yakında tamamlanacağını söyleyerek, gelecek yıl ramazan ayında bir Ak Partili belediye başkanı ile iftar yapmayı ümit ediyor, Ramazan ayınızı ve Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum dedi. 

İftar’a katılan bölge Milletvekili Mehmet Muş ise yaptığı konuşmada mahalle sakinlerinin Ramazan ayını ve yaklaşan ramazan bayramını tebrik ederek, Hastane tamam Cumartesi sizleri de temel atma törenine bekliyorum. Bu hastane İstanbul da en moderin hastanesi olacak 4 dörtlük üst düzeyde bir hastane şimdiden Büyükçekmece ve Büyükçekmecelilere hayırlı olsun dedi. Vekil Muş, Büyükçekmece de eksik hizmetler var bu yüzden Büyükçekmece geri kalmıştır bizler Ak Parti olarak Büyükşehir belediyemiz ve Merkezi iktidar ile bu eksik olan hizmetleri tamamlıyoruz dedi.

  


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.