Edirneliler,Beyliküdüzü'ne gönüllü elçi...

Edirneliler,Beyliküdüzü'ne gönüllü elçi...
İstanbul’da yaşayan Edirneliler, Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in yaptığı programda biraraya geldi.


İstanbul Edirneliler gecesi, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil’in ev sahipliğinde düzenlendi. İstanbul’un çeşitli yerlerinde görev yapan bürokrat, iş adamı, öğretmen ve çeşitli meslek grubunun yer aldığı program; Beylikdüzü Belediyesi Sosyal Tesisler’de gerçekleşti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Kaymakam Yusuf Odabaş ve İlçe Müftüsü Süleyman Küçük’ün de hazır bulunduğu İstanbul’daki Edirneliler gecesine; Sultangazi kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya da katıldı.

İstanbul Edirneliler Gecesi’nde konuşan Başkan Yusuf Uzun; Beylikdüzü ilçesinde yapılan çalışmaları anlattığı ve ilçeyi tanıttığı konuşmasında, “Sizler, güzel ilçemizin tanıtımında rol alacak Beylikdüzü’nün gönüllü elçilerisiniz. Burada bulunan herkes aynı payda etrafında toplanmış insanlar aslında. Çünkü merkezimizde insan ve hizmet var. Çalışmalar gerçekleştirirken benzer ya da farklı sorunlarla karşılaşıyoruz. Fikir alışverişi yapmak, problemlerle ilgili çözüm önerileri sunmak, insan sevgisi ve hizmet anlayışı etrafında birleşmek güzel bir duygu. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Efrahim Yeşil ise her ay farklı bir ilçede gerçekleştirdikleri organizasyonla ilgili olarak,  “Hoş bir sohbet ve aynı zamanda beyin fırtınasının yaşandığı en güzel toplantılardan birini yaşadık. Ev sahibinin mutluluğu, misafirlerini memnun ettiği ölçüde artar. Görüyorum ki tüm arkadaşlarımız, sıcak ve samimi ortamdan hoşnut kaldı. Davete, ev sahipliği yapan Başkanımız Yusuf Uzun’a ve tüm konuklarımıza paylaşımları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.