EĞİTİM CAMİASINDAN UZAK DURMUYOR...!

EĞİTİM CAMİASINDAN UZAK DURMUYOR...!
Büyükçekmece Kaymakamı İsmail Gündüz olullara siyasilerin girmesini yasaklayınca, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün çareyi öğrencileri AKM'de ağırlamakta buldu..


YENİ YÖNTEM BULUNDU...
Madem biz okullara giremiyoruz o zaman okuldakileri bize getirtiriz düşüncesini akkılara getiren bu yöntem ile geçtiğimiz hafta Mimarsinan Emlak Konut Anadolu Lisesi, Okul Aile Birliği Başkanı Oya Tüfekçi ve Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Sevinç Gökten'in başkanlık makamında Akgün’ü ziyaret ederek bir plaket sundular.
Ardından yine geçtiğimiz gün; Büyükçekmece AKM'de Kutadgu Bilig yazarı  Nilay Yılmaz, Ömer Gültekin İlköğretim Okulu öğrencileri ile bir araya geldiğinde, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün bu programda da hazır bulundu...

NİLAY YILMAZ AKM'DE
Kutadgu Bilig Kütüphanesi’nin İstanbul’un en çok ziyaret edilen en çok üyesi olan ve en çok kitap alınan kütüphanesi olduğunu dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, zaman zaman yazarlarla okurları buluşturarak bilgi alışverişinin daha sağlıklı olmasını sağladıklarını söyledi.
Bilgi Üniversitesinde Öğretim Görevlisi olmasının yanı sıra TEGEV de görev aldığını dile getiren yazar Nilay Yılmaz, “ 2006’dan bu yana Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı, eğitim parklarında, “Okuyorum , Oynuyorum” adlı bir yaratıcı okuma programını hazırlayıp, danışmanlığını yapıyorum. Okumayı seven öğrenciler başta olmak üzere okurlarla her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyorum ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.