Esenyurt’a Kars’tan ziyaret

Esenyurt’a Kars’tan ziyaret
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş Emıtt turizm fuarını ziyaret etmek amacıyla geldiği İstanbul’a hemşehrilerinin yoğun olarak yaşadığı, Esenyurt’tada ziyaretlerde bulundu
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun karşıladığı Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un dışında, Ardahan Çıldır Belediye başkanı Nurettin Aygün, Aşık Şenlik Belediye başkanı Mülazım Karaçay, Esenyurt Belediye başkan yarıdımcıları Gürbüz Süleymanoğlu, Ünsal Kıraç, Meclis üyeleri Metin Karakoç, Efrail Çiftçi,Şemsettin Şimşek, Serkan Kara,Ardahan Kültür evi başkanı Tuncer Dağ ve yönetim kurulu, Televizyon program yapımcısı Seyfullah Türksoy Ardahan Kültür evinde mantı yemeği yiyerek sohbet ettiler.
 
 
Ardahan Kültür evini ziyaret eden misafirlere yönelik bir konuşma yapan Kültür evi başkanı Tuncer Dağ “Bugün çok değerli konuklar ağırlamaktan dernek olarak mutluluk duymaktayız.Esenyurt Belediye başkanı Necmi Kadıoğlu’nun Esenyurt İlçesine ve Esenyurt dışındaki bölgelere yapmış olduğu destek ve hizmetleri görmekteyiz.Diğer derneklere olduğu gibi Ardahan Kültür evi içinde bizlere vermiş olduğu destekden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Baba ocağımız olan Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’uda aramızda görmekten onur duymaktayız” dedi.
 
Kadıoğlu “ Türkiye için çalışıyoruz”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu yaptığı konuşmasında “ Yerel yöneticiler olarak Esenyurt’ta hangi il ve ilçe derneği olursa olsun talep ve istekler doğrultusunda gerekli çalışmalarımızı yapmaktayız.  İlçemizde yaptığımız yatırım ve hizmetlerimizi, birlik ve beraberlik içinde, modern bir kentte yaşama olgusu ile hayata geçiriyoruz.Esenyurt dışında birçok bölgeye desteklerimiz oldu.Biz yerel yöneticiler olarak kendi ilçemiz dışınada hizmet götürerek sadece kendi bölgemize değil Türkiye’nin gelişmesi ve daha iyi yerlere ulaşması için bunların gerektiğine inanıyoruz” dedi.
 
Bozkuş “İyi bir hemşehrimizdir”
Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş “ İstanbul’daki temaslarımızda bizi ağırlayan Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na ve Ardahan Kültür Evine teşekkür ediyoruz.Biliyoruz ki Kars ve Ardahan’a yaptığı destek ve hizmetlerden dolayı Başkan Necmi Kadıoğlu’da bizim iyi bir hemşehrimizdir.Çünkü Necmi Kadıoğlu her zaman bölgemize bir çok hemşehrimizden daha fazla ilgi göstermektedir” dedi.
 
Ardahan Kültür evindeki yemek sonrası Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ve beraberindeki heyet Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun daveti üzerine başkanlık makamını ziyaret etti.   
      
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.