FESTİVAL KONUKLARINI BU PARKA DA BEKLERİZ!

FESTİVAL KONUKLARINI BU PARKA DA BEKLERİZ!
Büyükçekmece Cengiztopel Caddesi’nde yer alan kırık dökük çocuk parkında oynamak zorunda kalan çocuklar bu günlerde 12’inci kez düzenlenen Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali ile meşgul olan Başkan Akgün’e seslenerek: ‘Festival kapsamında misafiriniz
 
 
Büyükçekmece Cengiztopel Caddesi’nde yer alan kırık dökük çocuk parkında oynamak zorunda kalan çocuklar bu günlerde 12’inci kez düzenlenen Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali ile meşgul olan Başkan Akgün’e seslenerek: ‘Festival kapsamında misafiriniz olan 42 ülkenin çocuklarını bu parka da bekleriz. Gelsinler de görsünler bakalım, Büyükçekmeceli çocuklar nasıl parklarda oyun oynamak zorunda kalıyorlarmış’ dediler.
 
 
HAKKARİ’DE DEĞİL, BÜYÜKÇEKMECE’DE!
 
Basket potaları potasız, futbol direkleri filesiz, tel örgüler delik deşik, oyun parkurları kırık dökük. Böyle bir park Hakkari’nin en ücra köyünde bile bu zamanda var mı bilmiyoruz diyerek HABERDAR aracılığı ile dert yanan çocuklar ve velileri ‘Sayın Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’e buradan sesleniyoruz. Gelsin bu parkın halini görsün eminiz bizlere hak verecektir. Kimileri bu park yakında terk edilecek ve imara açılacak, buraya da konutlar yükselecek gibi dedikodular üretseler de bizler inanmıyoruz. Ancak bildiğimiz bir gerçek var o da bu parkın Büyükçekmece Cengiz Topel Caddesi’ne yakışmadığı gerçeğidir. Biran önce bu parkın tadilattan geçirilmesi gerekmektedir’ dediler.
 
FOTOĞRAFLAR KONUŞUYOR!
 
Fotoğraflarda; potasız basket direkleri, filesiz futbol kaleleri ve delik deşik tel örgüleri görülmektedir. Çevrede başka park bulunmadığından çocuklar mecburiyetten bu parkta oynamaktalar..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum