Hayat Olta'da moral depoladı ...

Hayat Olta'da moral depoladı ...
Silivri Özel Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler ve Kurumsal Pazarlama departmanı çalışanları, 2010 yılının çalışma stresini atmak için Olta Restaurantta bir araya geldi.
Önceki akşam buluşan personele yemekte Hastanenin yönetim kurulu başkanı Hakan Yılmaztürk de eşlik etti. Yemeğe aynı zamanda hastane müdürü Cem Bayburt da katılım gösterdi.
Hayat Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzm. Dr. M. Hakan Yılmaztürk, 2010 yılı içerisinde göstermiş oldukları üstün performanslarından dolayı Halkla ilişkiler ve kurumsal pazarlama departmanları çalışanlarına teşekkür etti.
"Silivrililerin bize olan sevgisi başarınızın göstergesidir"
Hayat Hastaneleri Genel Müdürü Cem Bayburt gecede yaptığı konuşmada “Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. İnsan odaklı ve özverili çalışmamızın neticesinde, Silivrililerin bizlere olan ilgisi ve sevgisi ne kadar doğru işler yaptığımızın bir kanıtıdır. Ben bu özverili çalışmalarınızdan dolayı hepinize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Birlikte, daha nice başarılarla dolu yıllar diliyorum” dedi.
Bektaş'tan teşekkür
Hayat Hastaneleri Genel Koordinatörü Dr. Burak Bektaş ve Anlaşmalı Kurumlar Müdürü Berrin Özlem Sağ’da geceye eşlik etti. Başarının, geniş ve profesyonel bir ekibe sahip olmalarından kaynaklandığını ifade eden Hayat Hastaneler Grubu Genel Direktörü Dr. Burak Bektaş da “Arkadaşlarıma, bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Haber: Fatma Sarıbıyık
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.