IPhone 5’i getir ödemeyi al!

IPhone 5’i getir ödemeyi al!
Büyükçekmece Belediyesi’ne iş yapan TURYAPI ELEKTRİK firma sahibi Selami Yılmaz ‘Belediye yetkilileri teminatımı ödemek için benden 2 adet IPhone 5 cep telefonu istediler’ diyerek savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Büyükçekmece Belediye yöneticileri suç işliyorlar, yasal olarak teminatı kullanamazlar, bloke etmek zorundalar diyen Selami Yılmaz savcılığa verdiği dilekçesinde şunlara yer verdi:

BÜYÜKÇEKMECE CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’NA

Büyükçekmece Belediyesi’ne 2011 yılında yapmış olduğumuz “Büyükçekmece Genelinde Cadde ve Sokakların Aydınlatma Yapımı ve Elektrik Aydınlatma Bakım İşi” kapsamında 84.000,00 TL (Seksendörtbin Türk Lirası) tutarında kati teminatımız olup; bu kati teminatın %50’sine tekabül eden 42.000,00 TL (Kırkikibin Türk Lirası)’nin ise 2013 nisan ayında ödenmesi gerekirken, bugüne kadar sadece 30.000,00 TL (Otuzbin Türk Lirası)’lik kısmı ödenmiştir. Yasal olarak teminat iadesinin derhal ödemesi yapılması gerekirken bugüne kadar ödeme yapmayan Büyükçekmece Belediyesi suç işlemiş ve işlemeye devam etmektedir.

Ayrıca yaptığımız görüşmelerde, teminat iadesi karşılığında bizden 2 adet “I-PHONE 5” cep telefonu istenmiştir. Bu istekleri yapan Belediye Başkan Danışmanıdır. Bu sürecin şahidi ise İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Aydın Gürhan’dır. Söz konusu telefon talebini reddettiğimizden dolayı hala teminatımız ödenmemiştir.

      Yasalara uygun olarak 54.000,00 TL (Ellidörtbin Türk Lirası) teminatımızın yasal faizleri ile geri ödenmesini,

2-      Gayri ahlaki ve gayri yasal olarak; ödememizin yapılması için bizden cep telefonu talep edenler (...) hakkında yasal sürecin başlatılmasını talep ediyoruz. Saygılarımızla,

EK:

1.      Büyükçekmece Belediyesi Fen İşleri’ne verdiğimiz dilekçe

2.      Geçici kabul tutanağı

3.      Kesin teminat mahsup alındısı

4.      SGK’nın Büyükçekmece Belediyesi’ne gönderdiği dilekçe


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum