Kader mahkumlarına yardım eli

Kader mahkumlarına yardım eli
Beylikdüzü Belediyesi ve Kader Mahkumları Derneği işbirliğiyle hazırlanan 5 bin yardım kolisi, 417 cezaevine ulaştırılmak üzere yola çıktı.
Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Fatma Hoşgöz, Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksek, mahkum aileleri ve mahalle sakinleri iftarda buluştu. Ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı.


"5 BİN YARDIM KOLİSİ ARAÇLARA YÜKLENDİ"

İftar sonunda 11 yıldır cezaevinde olan mahkumların derneğe ulaştırdıkları mektuplarından rastgele seçtiklerini okuyan ve talep ettiklerini yerine getirmek için özveriyle uğraşan yardımseverlerin de desteğiyle hazırlanan 5 bin yardım kolisi cezaevlerine ulaştırılmak üzere araçlara yüklendi.

ÖZEL İSTEK ÜZERİNE YARDIM KOLİSİ DÜZENLENİYOR

Sayılarının çok fazla olmadığını ama gönül işi yaptıklarını belirten Kader Mahkumları Derneği Başkanı Necdet Yüksel, "Derneğimize her gün mahkumlarımız tarafından yüzlerce mektup gönderiliyor. Tanımadığımız insanlardan gelen bu mektupları okumaya çalışıyoruz, ihtiyaçları doğrultusunda tespit etmeye çalışıyoruz.
Gönül insanlarının derneğimize bizzat evlerindeki veya yardım yapmak istedikleri kitap, kıyafet, hatta mahkumlarımızın dini vecibelerini yerlerine getirebilmeleri için Kuran-ı Kerim, seccade gibi talepleri doğrultusunda kendilerine ulaştırmaya çalışıyoruz." dedi.

"MAHKUMLARIMIZIN ÇİFTE BAYRAM YAPMASINI ARZULUYORUZ"

5 bin koli yardımı yapmak için bir araya geldiklerini belirterek sözlerine devam eden Yüksel, "Bugün de yine ülkemizin 5 bin ayrı adresine 5 bin koli yardımı mektup yazarak talep eden insanlarımıza göndermek için Ramazan boyunca bir gayret gösterdik. O insanların da çifte bayram yapmalarını arzulamaktayız. Boynu bükük olan insanların gülümsemelerine vesile olmak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.