Kaymakam Ünal: Ufak tefek gözaltılar var

Kaymakam Ünal: Ufak tefek gözaltılar var
Başarısızlıkla sonuçlanan 15 Temmuz darbe girişiminin ardından hükümet tarafından yapılan operasyonlar Beylikdüzü'nde de yaşandı. Operasyonlar hakkında konuşan Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Adem Ünal, bazı kamu personelinin gözaltına alındığını söyledi


KANLI SALDIRIDAN İLK GÖRÜNTÜLER!
Halk ve güvenlik güçlerince püskürtülen 15 Temmuz askeri darbe girişiminin ardından yapılan hükümet operasyonları her il ve ilçede olduğu gibi Beylikdüzü'ne de uzandı. Darbe girişiminin ikinci gününde 10'a yakın emniyet mensubunun sorgulanmak üzere gözaltına alındığı öğrenildi.
Darbe girişiminin ardından ülke genelinde sürdürülen Demokrasi Nöbeti kapsamında bir dizi etkinliklere katılan Beylikdüzü İlçe Kaymakamı Adem Ünal, ilçedeki 28 Sivil Toplum Kuruluşu'nun ortaklaşa imzaladığı kınama metninin deklerasyonunda bazı açıklamalarda bulundu. Bizim Beylikdüzü Vakfı'nın önderliğinde gerçekleşen ortak kınama bildirisinde süreçte yaşananlara yer verilirken, ilçe kaymakamı Adem Ünal bir soru üzerine, bazı kamu personellerinin gözaltına alındığını ancak bunun sınırlı sayıda emniyet mensubu olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.