‘Kazanmasak da başarısız değiliz’

‘Kazanmasak da başarısız değiliz’
CHP Beylikdüzü İlçe Örgütü düzenlediği bir toplantı ile genel seçim sonuçlarını değerlendirdi. Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ‘Kazanmasak da başarısız değiliz’ dedi.

OYLARIMIZ SEKİZ PUAN ARTTI

Beylikdüzü İlçe Merkezi’nde yapılan basın toplantısı ile 12 Haziran 2011 Genel Seçimlerini değerlendiren CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu seçim sonuçlarını ayrıntılı olarak basın mensuplarına sunduktan sonra şu açıklamalarda bulundu:

‘Geride bıraktığımız genel seçimleri değerlendirdiğimizde hedeflerimize ulaşma sakta kesinlikle başarısız değiliz. En yakın genel seçim olan 2007’de alınan sonuçlara göre CHP oylarını yaklaşık sekiz puan artırmayı başarmıştır.  Bu yeterli midir? Değildir, tabiî ki hedefimiz olan ilçemizde partimizi birinci parti yapmaya yetmemiştir. Ancak ciddi anlamda oylarımız artmıştır.

 

ON BİN ÜYEMİZ VAR

Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü’nde hiçbir zaman iktidara gelmemiştir. 2004 yılı öncesi ANAP’lı yerel yöneticilerce son yedi yıldır ise AKP’li yöneticilerce yönetilmiştir ilçemiz. Bizim amacımız bu güzel ilçemizde CHP’yi iktidara taşımaktır. 13 Haziran itibari ile ben ve arkadaşlarım, kadın kollarımız, gençlik kollarımız, yönetim kurulumuz olarak bu yönde karar aldık. Umudumuzu ve inancımızı hiç kaybetmedik. On bini aşkın üyemiz ve kırk bini aşkın seçmenimiz ile bunu başaracağız. CHP Beylikdüzü 2010 yılı itibariyle on kat üye kaydı gerçekleştirmiştir. Şu anda on bini aşkın üye yapılanmamız ile Beylikdüzü’nde her geçen gün çok daha güçleniyoruz.

 

HEDEF YEREL SEÇİMDE İKTİDAR OLMAK

Bundan sonra tek bir amacımız var. O da 2014 yerel seçimlerinde Beylikdüzü’nde iktidar olmaktır. Güçlü örgüt yapısı oluşturan örgütümüzün benimseyebileceği doğru adaylar ile bunu başaracağımıza inanıyoruz. Artık CHP Beylikdüzü örgütü benimsemeyeceği adayın gösterilmesine müsaade etmeyecektir. Geçmişte partimizin yaptığı yanlışlıklar bir daha tekrar etmeyecektir. Gerek yerel yöneticiler olarak gerek partimizin üst kademesi geçmişteki yanlışlıklardan yeterince dersler çıkardı. Biz Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’na layık çalışmalar yapmak için varız. O’nun açtığı yolda gerek yerelde gerek genelde daha güçlü bir CHP için var gücümüzle çalışmaya, CHP’yi Beylikdüzü’nde iktidar yapmaya ant içtik.

 

METRO NEDEN RAFTA BEKLETİLİYOR?

Oy versin vermesin buradan bütün Beylikdüzü halkına teşekkür ediyoruz. Bundan böyle bölgemizi temsilen gönderilen 9 milletvekillerimiz ile rutin toplantılar yapacağız. Beylikdüzü’nün sorunlarını gerektiğinde TBMM’ne taşıyacağız. Halk toplantıları yapacağız, basın toplantıları yapacağız. Çalışmalarımızı ilçe halkımızla, örgütümüzle paylaşacağız. Bu gün ilçemize gelen Metrobüs hizmeti için en az 30-40 defa basın açıklaması yaptık, belediye meclisinde, Büyükşehir meclisinde bu konuyu gündeme getirdik ve gecikmişte olsa Metrobüs Beylikdüzü’ne geldi. Bu arada raflarda bekletilen, 2004 yılında sözleşmesi bitmiş METRO’nun ise neden faaliyete geçirilmediğini merak etmekteyiz. Acaba ileride başka bir seçim yatırımı için mi METRO raflarda bekletiliyor. Bunu da buradan sormak istiyorum.

 

SORUNLARA YAKIN TAKİP

Yerel basınımızdan  ricamız belediye meclisimizi takip etsinler. Orada CHP’li üyelerimiz nasıl çalışıyor kamuoyuna aksetsinler. Yanlışımız olduğunda onu da yazsınlar. Bakın biz 2009 yılı seçimlerinden buraya her mecliste önerge verdik. Hiçbir meclis boşumuz olmamıştır. Bundan böylede her meclise çok çalışarak gireceğiz. Beylikdüzü’nde aksayan hizmetleri, eğitim sorunlarını, sağlık sorunlarını, çevre sorunlarını, ulaşım sorunlarını, imar sorunlarını takip edeceğiz. Sorumlulardan hesap soracağız.

SANDIK GÖREVLİLERİNE TEŞEKKÜR

Basın toplantısının ardından İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu genel seçimlerde görev alan sandık görevlilerine teşekkür etti.


 İŞTE BEYLİKDÜZÜ 12 HAZİRAN 2011 SEÇİM SONUÇLARI:

                                                                       Oy Oranı- Toplam Oy

1. AK PARTİ -  Adalet ve Kalkınma P.       43,78     53.168

2. CHP -  Cumhuriyet Halk Partisi              38,75     47.054

3. MHP -  Milliyetçi Hareket Partisi           11,18     13.571

4. ABDULLAH LEVENT TÜZEL                        2,59        3.146

5. HAS -  Halkın Sesi Partisi                          0,70        856

6. SP -  Saadet Partisi                                      0,66        806

7. HEPAR -  Hak ve Eşitlik Partisi              0,54        650

8. BBP -  Büyük Birlik Partisi                       0,44        530

9. DP -  Demokrat Parti                                  0,32        393

10. MP -  Millet Partisi                                    0,21        250

11. DSP -  Demokratik Sol Parti                   0,17        212

12. TKP -  Türkiye Komünist Partisi          0,17        211

13. MUSTAFA AVCI                                       0,06        73

14. MMP -  Milliyetçi ve Muhafazakar P. 0,04       51

15. LDP -  Liberal Demokrat Parti               0,04       51

16. HANİFİ AVCI                                            0,03        36

17. DYP -  Doğru Yol Partisi                          0,00        0

18. EMEP -  Emek Partisi                              0,00        0

          

                  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum