MHP’YE ZENGİN ADAY GELİYOR

MHP’YE ZENGİN ADAY GELİYOR
Haberdar Gazetesi ailesini kahvaltıda ağırlayan MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş; ‘9 Şubat 2013 tarihinde belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Adayımız Türkiye’nin üç büyük ailesinden birinin çocuğudur’ dedi.

MHP BÜYÜKÇEKMECE, HABERDAR GAZETESİNİ AĞIRLADI

 MHP Büyükçekmece İle Teşkilatı Haberdar Gazetesi ailesini kahvaltıda ağırladı. Bölgenin sorunlarına ilişkin değerlendirmelerinde yapıldığı kahvaltıda MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, MHP’nin 44.’ncü yıldönümü olan 9 Şubat 2013 tarihinde belediye başkan adayını açıklayacaklarını söyledi. MHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatının Belediye Başkan Adayının Türkiye’nin üç büyük ailesinden birinin oğlu olduğunu söyleyen Yavuz Güneş; “2014’de Belediyeyi alacağız. Büyükçekmece Belediyesi MHP’li belediye olacak.” Dedi. 

YAVUZ GÜNEŞ; YEREL BASIN MHP’YE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTI

Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert ile ekip arkadaşlarını ilçe binasında ağırlayan MHP Büyükçekmece İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş, İlçe Teşkilatının çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Basının önemine değinen Yavuz Güneş; “Biz yerel gazetede görev yapan arkadaşlarımızın fikirlerine önem veriyoruz. Zaman zaman gazeteci arkadaşlarımızla da istişare yapıyoruz. Ulusal gazeteler MHP’ye sahip çıkmazken, yeler gazeteler MHP’ye her zaman sahip çıkmıştır” dedi.

“9 ŞUBATTA ADAYIMIZI AÇIKLIYORUZ”

2014’de yapılacak olan yerel seçimlere çok iyi hazırladıklarını ifade eden Yavuz Güneş; “2014’ de belediyeyi alacağız. 9 Şubatta belediye başkan adayımızı açıklayacağız. Başkan adayımız Türkiye’nin üç büyük ailesinden birinin çocuğudur. Bizimde 2014’de adayımız. Aynı zamanda 9 Şubatta MHP’nin 44. Yılı. MHP’nin 44. Kuruluş Yıldönümünde Büyükçekmece Belediye Başkan Adayımızı da açıklayıp çalışmalarımıza ara vermeden hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

“BİZİM TEK RAKİBİMİZ AKGÜN”

Kapı kapı dolaşıp vatandaşları ziyaret edecekleri söyleyen İlçe Başkanı Yavuzgüneş; “ Geçmişte yapılan hatalar tekrar yapılmayacaktır. Halkın MHP’ye teveccühü büyük. Biz 2014’de AKP ile değil, Hasan Akgün ile yarışacağız. Bizim tek rakibimiz Hasan Akgün’dür” dedi.

MERT; NAZİK DAVETİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ

 MHP Büyükçekmece İlçe Teşkilatı ile Haberdar Gazetesi çalışanlarının bir araya geldiği kahvaltıda, Haberdar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Mert; Öncelikle nazik davetinizden dolayı çok teşekkür ediyorum. Manevi anlamda her zaman Haberdar’ın yanında oldunuz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Mehmet Mert ayrıca, MHP İlçe Başkanı Alaattin Yavuz Güneş’in 2003 yılında Haberdar Gazetesi’nde yayımlanan  bir demecinin gazetesini  kendisine hediye ederek geçmişe dair bir hatırlatmada bulundu…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum