Polatköylülere Mert Başkan

Polatköylülere Mert Başkan
Kars Arpaçay Polatköyü Kültür ve dayanışma derneği olağan kongresini yaptı. Kongrede gazetemiz Büyükçekmece temsilcisi Salih Mert oy birliği ile Başkan seçildi.
Polatköylülere Mert Başkan
 
Kars Arpaçay Polatköyü Kültür ve dayanışma derneği olağan kongresini yaptı. Kongrede gazetemiz Büyükçekmece temsilcisi Salih Mert oy birliği ile Başkan seçildi.
Dernek merkezinde gerçekleşen kongre saygı duruşu ve İstiklal marşının okunmasıyla başladı. Divan başkanlığını Beyzade Suvari’nin yaptığı kongrede tüm gündem maddeleri de oy birliği ile kabul edildi.
Derneğin kurucusu ve aynı zaman da 11 yıldır da derneğin başkanlığını yürütün Velişan Yerli yaptığı konuşmada “Tekrar aday olmayacağım. Artık değişikliğin gerekiyor. Buda kaçınılmazdır” dedi. Konuşmanı ardından yapılan görüşmelerde dernek üyelerinin tümü Salih Mert Başkanlığında yeni bir yönetimin oluşmasına karar verdiler.
Salih Mert başkan oldu
Daha sonra gerçekleşen ve tek listeyle gidilen seçimde Salih Mert oy birliği ile Polatköylülerin yeni başkanı seçildi.
 
Dayanışmamız artarak sürecektir
 
11 Yıldır dernek başkanlığını yürütün Velişan Yerli’den görevi devir alan Salih Mert ise kendisini bu göreve seçen üyelere ve bu görevi 11 yıldır başarıyla yürütün Velişan Yerliye teşekkür etti. Mert; “Bundan sonra da Polatköylüler olarak bu metropol şehirde hem kültürümüzü yaşatacağız hem de sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı sürdüreceğiz. Bunu en üst düzeye çıkartacağız” dedi.
Eski Başkan Yerli de her zaman yeni yönetimin yanında olacağını ve her türlü desteğini bundan sonra da sürdüreceğini belirtti.
Salih Mert başkanlığında Polatköylülerin yeni yönetimi şu isimlerden oluştu:
“Muhlis Polat, Ceyhun Suvari, Çağdaş Suvari, Alper Suvari.
Yönetim Kurulu Yedek Üyeler: Velişan Yerli, Teğmen Ateş, Balabey Yerli, Hulisi Yılmaz, Memet Suvari.
Denetim Kurulu: Nüsret Suvari, Dursun Suvari, Osman Suvari.
Denetim Kurulu Yedek üyeleri: Oğuzhan Yerli, Murathan Yılmaz ve İbrahim Yerli
  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum