Ricalı Demokrasi!

Ricalı Demokrasi!
İBB Meclisi CHP Grubu'nun yeni yönetimine Ertuğrul Gülsever ve Ferhat Epözdemir aday oldu. Fakat İl Başkanı Cemal Canpolat birlik ve beraberlik gerekçesiyle seçime tek adayla gidilmesini istedi. Canpolat'ın ricada bulunduğu Ferhat Epözdemir aday
Yönetim çarşaf listeyle belirlendi
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi CHP Grubu'nun yeni yönetiminin seçimi CHP İstanbul İl Başkanlığı'nda yapıldı. Ferhat Epözdemir ve mevcut Grup Başkanvekili Ertuğrul Gülsever'in aday olduğu seçime, İl Başkanı Cemal Canpolat'ın ricasıyla tek adayla gidildi. Ferhat Epözdemir'in adaylıktan çekildiği seçimde Ertuğrul Gülsever tek aday olarak oybirliği ile seçildi. CHP Grubu'nun yönetimi ise çarşaf listeyle belirlendi. 

Epözdemir, parti için fedakarlık yaptı
Canpolat, yoğun bir muhalefet devri başlatacakarını belirterek, "Şimdi birlik beraberlik zamanı. Bu dava birbirmizle kavga etmeyecek kadar büyüktür. Hedefimiz 2019'da İBB'yi almak. Ben tek aday olması konusunu parti görevi olarak rica ettim. Ferhat bey kabul etti. Seçilse eminim en iyi biçimde bu görevi yapacaktı. Ama parti için fedekarlık yaptı. Kendisine çok teşekkür ediyorum" dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.