Romanlar Aklgün'ü, CHP'li Batum'a şikayet ettiler

Romanlar Aklgün'ü, CHP'li Batum'a şikayet ettiler
CHP Genel Başkan Yardımcısı Prf. Dr. Süheyl Batum, Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyon Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Romanlar CHP'li belediye başkanı Akgün'ü Batum'a şikayet ettiler.

Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyon Başkanı Sinan Karaca Öztürk ve Federasyona bağlı dernek temsilcileri, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün’ü CHP Genel Başkan Yardımcısı Prf. Dr. Süheyl Batum’a şikayet ederek 'Başkan bize verdiği sözleri yerine getirmedi' dediler.

Akgün’ün kendilerine dernek yeri ve sorunlarının çözümü için verdiği sözü tutmayarak aylardır oyaladığını ileri süren dernek federasyon başkanı Sinan Karaca Öztürk; 'Halktan uzak durarak bizi hiç sayanlarla bizde sandıkta hesaplaşacağız' diye konuştu.

Federasyon temsilcilerinin şikayetlerini haklı bulan CHP Genel Başkan Yardımcısı Prf. Dr. Süheyl Batum ise federasyon temsilcilerine bu şikayetinizi gelin genel başkanımız Kemal Kılıçtaroğlu'na da anlatın, diyerek şöyle konuştu: 'Çünkü önümüzdeki yerel seçimlerde adayları belirleyecek partinin tabanı ve halkımız yani sizler olacaksınız bu şikayetlerinizi ve kimleri aday olarak görmek istediklerinizi gelin genel başkanımıza iletin. Ben gerekenleri yapacağım ama sizlerde toplanın Ankara’ya gelin sizleri Ankara'ya da bekliyorum, gereken ne varsa randevunuzu bile ben ayarlayacağım. Gelin sizlerde sıkıntılarınızı dile getirin. Biz CHP İktidarında ve gerçek CHP’li belediye başkanlarımızla sizlerin her türlü sıkıntı ve sorunlarınız da yanınız da olacağız. Herkesin kendi kültürünü yaşayabilmesi için o kültürü temsil eden kadroları kucaklayacağız. Bundan hiçbir şüpheniz olmasın' dedi.

 

Balık verene değil, balık tutmayı öğretene destek olacağız…

 

Federasyon olarak eğitim, sağlık, işsizlik ve meslek eğitimiyle ilgili sorunlara ağırlık vereceklerini belirten Marmara Bölgesi Roman Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Sinan Karaca Öztürk, Bizler artık bir iki torba kömüre, bir koli erzaka oy vermeyeceğiz. Bize balık verene değil balık tutmayı öğretene oy vereceğiz ve onları destekleyeceğiz dedi.

Federasyonun Kumburgaz'da bulunan dernek merkezinde yapılan toplantıya, Sinan Karaca Öztürk  ve Prf. Dr. Süheyl Batum’un yanı sıra, Selanik Romanlar Derneği Başkanı Kanber İşçi, Avcılar Romanlar Dernek Başkanı Kamil Çingizsiz, Büyükçekmece Karaağaç Romanlar Dernek Başkanı Arif Düzün, Arnavutköy Boyalık Romanlar Dernek Başkanı Ayhan Demircili, Esenyurt Romanlar Dernek Başkanı Özcan Kara, Nakkaş Romanlar Dernek Başkanı Serkan Karanfil, Beylikdüzü Romanlar Dernek Başkanı Ahmet Çilekler, Sarıyer Romanlar Dernek Başkanı Yaşar Taşkent, Terkos Romanlar Dernek Başkanı Volkan Gezergil, Dursun köy Romanlar Dernek Başkanı Hülya Biçer ve bölgelerindeki roman derneklerinin temsilcileri katıldılar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum