Sanalda çöp kavgası

Sanalda çöp kavgası
CHP’li Belediye Meclis Üyesi Ünal Doğrul, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’a sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı göndermeler Silivrililer tarafından hayretle izlenmeye devam ediyor.
Çöp ihalesi ile ilgili ‘Uyanın.Ortalık çöp kokusundan geçilmeyecek’ şeklinde yorum yapan Doğrul’a Işıklar’dan yine sosyal medya aracılığıyla cevap geldi: İftira atmanın hesabını soracağım!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ve CHP belediye meclis üyesi Ünal Doğrul günlerdir sosyal paylaşım sitesi Facebook üzerinden birbirlerine gönderme yapmaya devam ediyor.

Konu çöp ihalesi

CHP’nin sivri dilli meclis üyesi Ünal Doğrul son olarak Silivri Belediyesi’nin yaptığı çöp ihalesi ile ilgili ‘Uyuyanları uyandıralım. Sonra savunmalarında ;Benim dahlim yok,ben ihaleyi takip etmem,gününü bile bilmem ,ben bilmem falan derler ,derler ,derler.Yarın Silivri'nin en büyük ihalesi gerçekleştirilecek (çöp ihalesi) ...Uyanın!Sonra maazallah çöp kokusundan ortalık geçilmeyecek!’ şeklinde bir paylaşımda bulundu. Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın her fırsatta dile getirdiği ‘Hiçbir ihaleyi takip etmiyorum. Komisyondaki arkadaşları yönlendirmiyor ve her seferinde ihale sonrası herkes gibi haberdar oluyorum’ sözlerine de gönderme yapan Ünal’a, Işıklar’dan yanıt gecikmedi.

Her gün hesap vereceksin!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar ilk defa Doğrul’a yine sosyal medya aracılığı ile cevap verdi ve söylenenlerin iftira olduğunu ifade ederek bu olayın hesabının sorulacağını söyledi. Işıklar ‘Kap içinde ne varsa dışarı onu sızdırır’ sözüyle başladığı paylaşımında şu yorumda bulundu ‘Hiçbir kanıta , hiçbir bilgiye , hiçbir belgeye dayanmadan '' Kap içinde ne varsa dışına onu sızdırır '' mantığından hareketle '' Nasıl bilirsin , kendim gibi '' anlayışıyla bir alçak ; memlekette ahlaksızlık ve adiliğin timsali olmuş , neredeyse karaktersizliği tarif etmek için ''O'nun gibi ''sıfatı ile markalaşmış bir sefil beni ve kurumumu zan altında bırakmaya çalışmaktadır.Bu insan ziyanlığına herkes huzurunda şunu söylüyorum :Bu iftira atma ucuzluğunun hesabı her gün sorulacak ve bu hesabaı her gün vereceksin’

Lapin oltaya gelmiş!

Işıklar’ın bu paylaşımının ardından yine sosyal medya aracılığıyla göndermelerine devam eden Doğrul bu defa ‘Lapin oltaya gelmiş. Hodri meydan’ ifadelerini kullandı. Ortada bir haksızlık varsa bunun sebebinin de herkes olduğuna işaret çeken Doğrul’un sosyal medyadan yaptığı göndermeler Silivri’nin bir numaralı gündem konusu oldu.

Doğrul ve Işıklar’ın yıldızı barışmıyor

Bilindiği üzere geçtiğimiz yerel seçimlerde belediye meclisi belirlenirken yapılan ön seçim nedeniyle, Başkan Işıklar’ın listesine Eski Belediye Başkanı Selami Değirmenci’nin kadrosundan isimler dahil olmuştu. Işıklar,Değirmenci’nin listesinden giren hemen hemen bir çok isimle iyi ilişkiler kurmuş ve bir ayrıma gitmeyerek CHP’li meclis gurubunun bölünmesine izin vermemişti. Ünal Doğrul ilk günden beri Işıklar’a karşı olan muhalefet anlayışında kararlı gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.