SERİNPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR

SERİNPINAR CADDESİ ASFALTLANIYOR
Beylikdüzü Belediyesi’nin ilçede yaptığı yol yapım ve onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Her geçen gün yeni yollara kavuşan ilçenin Serinpınar Caddesi’nin yapım onarım çalışmaları vatandaşı memnun etti.
Beylikdüzü Belediyesi ekiplerince çalışmalarına hız verilen caddede yol boyu iki şeritli tretuvar ve yol kenarı yapımı sürüyor. Yetkililer, caddeye asfalt uygulaması yapılarak alanın en kısa zamanda modern hale kavuşacağını bildirdi.
 
Yol, yapım ve onarım çalışmasının Serinpınar Caddesi’nde tüm hızıyla devam ettiğini ve çok kısa bir zaman içerisinde tamamlanacağını dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “ Serinpınar Caddesi’nde belediye ekiplerimiz çalışıyor. Yolumuzu, iki taraflı olarak ortadan tretuvarla ayıracak şekilde modern yapı ve genişlikte oluşturduk. Yol yapımı düşünüldüğü gibi kolay bir iş değildir. Önce yapılacak olan yer stabilize edilerek asfaltlanma için olanak sağlanır, daha sonra da yolun bozulmaması için kuru hava zamanı beklenir. Şimdi bu yolumuzu tamamlamamız için uygun şartlar oluştu. Büyük bir hızla çalışıyoruz. Çok kısa bir süre içinde Beylikdüzü’ne yakışır bir caddeye kavuşacağız” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.