Silivri'de ilginç evlilik teklifi

Silivri'de ilginç evlilik teklifi
Silivri sahili bugün ilginç bir evlilik teklifine şahit oldu.
 Silivri sahili bugün ilginç bir evlilik teklifine şahit oldu. Kız arkadaşına evlilik teklifi yapan genç adam, "Kendisinden tek istirhamım, tek isteğim, araya girip işi kolaylaştırmasını talep ediyorum" diyerek Başbakana da mesaj gönderdi.
Silivri'de yaşayan Murat Ali Bayar isimli genç, bir süredir birlikte olduğu kız arkadaşı Asime Şabanoğlu'na sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. Araçlarıyla Silivri sahiline gelen gençleri klarnet, davul ve cümbüşten oluşan orkestra karşıladı. Elinde çiçek ve yüzükle evlilik teklifini süslediği şiirle yapan Murat Ali Bayar'ın, "Çakıltaşı milliyetçisi değilim, insan hakları milliyetçisiyim. Kafatasçılığa karşı ülkücüyüm. Konya delikanlısıyım, mezara bile dik girerim gerekirse, hayatımın geri kalanında yanımda olmanı istiyorum. Benimle evlenir misin"? demesi üzeri genç kız 'evet' cevabını verdi. Yüzüğün takılmasının ardından gençlerin arkadaşları konfeti patlatarak çifti tebrik ettiler.

Murat Ali Bayar, Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da seslenerek "Başbakanımızın bir vaadi vardı. Tüm bekar gençlerimizi evlendireceğiz, onlar rahat olsunlar demişti. Eşim Azerbaycan vatandaşı, ailesi orada. Kendisinden tek istirhamım, tek isteğim, araya girip işi kolaylaştırmasını talep ediyorum. Malum farklı devletler, tek milletiz ama iki devletiz. Bir telefonu birçok kapıyı açacaktır. Başbakanımızın beni duyacağını, ilgi göstereceğine inanıyorum" dedi.



Haberler

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.