Spor Kenti Esenyurt

Spor Kenti Esenyurt
Esenyurt Belediyesi Yaz Spor Okulları 2011 döneminde toplam 14 branş ile hizmet vermeye başladı. Sekiz yıldan bu yana Yaz Spor Okulu kapsamında Esenyurt’lu binlerce çocuk ve gence, Esenyurt Belediyesi Spor Koordinasyon Merkezi kontrolünde hizmet verilmekt
 
 
Esenyurt Belediyesi YazSpor Okulları 2011 döneminde, 6 ile 14 yaş grubu öğrenciler, ayrıca lise gruplarından oluşmakta. Spor etkinlikleri 60 noktada toplam 72 antrenör yönetiminde gerçekleşmekte.
 
Yaz Spor okulları 2011 kayıt dönemine şu ana kadar sekiz bin öğrenci kayıt yaptırdı, bu sayı oniki bin olacak şekilde hedeflendi.Toplam 14 branş olan, Yüzme, Futbol, Basketbol., Voleybol, Güreş, Jimnastik, Atletizm, Karete, Kungfu, Kickboks, Boks, Tekvando, Masa tenisi dalında eğitim verilmekte. Ayrıca Engelliler spor okulunda yüze yakın engelli sporcuya eğitmenler eşliğinde spor eğitimi verilmekte.
 
Esenyurt Belediyesi Spor Korrdinasyon Merkezi Yaz ve Kış dönemi olarak tüm yıl boyunca, yaklaşık 6 bin yetişkin ve gençlere bütün branşlarda spor yapma hizmeti sunmaktadır. Ayrıca şehir parklarında bulunan spor alanlarında, Esenyurt’lu hanımlara sabah sporu, sabah yürüyüşleri, Step, Fitness, Aerobik ve Plates imkanı sunmakta.
Spor Koordinasyon Merkezi bu hizmetlerin dışında Esenyurt’ta faaliyet gösteren tüm Amatör Spor Kulüplerine, malzeme, lokal ve tesis desteği sağlamakta.   
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.