Tepecik asfaltlanıyor...

Tepecik asfaltlanıyor...
Büyükçekmece Belediyesi 2013 yılının ilk hizmetini Tepecik’te asfalt atımıyla gerçekleştirdi. 2 gece üst üste saat 04:00’lara kadar asfalt çalışmalarını yerinde takip eden Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, 2013 yılının hizmet açısından çok yoğu

Değişen, güzelleşen ve gelişen Tepecik için adım adım ilerlediklerini kaydeden Büyükçekmece Belediye Başkanı Akgün, 'şehrimizde insanlarımızın ihtiyaç duydukları hizmetlerin aciliyetine göre sıralama yaptık. Tepecik’te en yoğun cadde olan ve bugüne kadar çizmeyle dolaşılan, Kadırga ve Liman Caddesinde asfalt, yol, tretuvar, aydınlatma çalışması ile işe başladık.” dedi.

2013 yılı içersinde Tepecik halkının beklediği şehir hizmetlerinin büyük bir kısmını bitireceklerini ve şehir dokusunu ortaya çıkaracaklarını belirten Akgün, “Bu zamana kadar Tepecik’te yaklaşık 2 binden fazla yıkım gerçekleştirdik. Vatandaşımız ilk başta yıkımlara tepki göstermişti. Sonra Tepecik’in bir şehir olduğunu fark ettiler, çiçeklerle makamıma gelip bana bizzat teşekkür ettiler” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.