Twitter'da KAYMAKAM ve VATANDAŞ kapışması!

Twitter'da KAYMAKAM ve VATANDAŞ kapışması!
internetin sosyal ağı Twitterı aktif kullananlar arasında yer alan Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ile Çatalcalı bir vatandaşın Twitterda girdiği atışma, ilginç diyaloglara sahne oldu.
 




Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, sıkça kullandığı Twitter’da önceki gün genç bir Çatalcalı vatandaş ile ilginç bir tartışmaya tutuştu. Kaymakam Taşdan’ın Çatalca’dan Belediye Başkan Adayı olmak için uğraştığını ileri süren Mücahit Avcı adlı vatandaş, Taşdan’ı, CHP’li Çatalca Belediyesi’ni başarısız göstermeye çalışmakla suçladı.

“ADAY OLMAK İÇİN ATMADIĞIN TAKLA KALMADI”

Kendisine ait Twitter adresinde “İnceğiz piknik vadisinde de temizliği büyükşehir belediyesi yapıyor. İyi ki varsın İBB” notunu düşen Kaymakam Nevzat Taşdan’a, Çatalcalı vatandaş Mücahit Avcı’dan tepki geldi. Avcı, “Çatalca’dan Belediye Başkan Adayı olmak için atmadığın takla kalmadı” şeklinde yazarak Taşdan’a tepki gösterdi. Avcı’nın bu sözlerine “Terbiyeni bozmuşsun” diyerek cevap veren Taşdan, “Önceki üç ilçemde de “Belediye başkanı olmak için çalışıyor” diyen bir iki densiz olmuştu, utandılar” şeklinde yazdı. Kaymakam Taşdan’ın bu sözlerine İçişleri eski Bakanı İdris Naim Şahin’in Erzurum’da bir vatandaşa söylediği sözleri hatırlatarak yanıt veren Mücahit Avcı ise, “Terbiyemi bozmadım, takla atmak tabiri terbiyesizlik olarak algılanıyorsa eğer İçişleri Bakanı da söylemişti” ifadelerini kullandı.

“İDEOLOJİ SENİ KÖR ETMİŞ”

İkilinin tartışması bunlarla sınırlı değildi. “İdeoloji seni kör etmiş” sözleriyle Mücahit Avcı’ya yanıt veren Kaymakam Taşdan, “Tüm ölçün ideolojik. Sana 5 yılda sadece bir köye giden, bir tek proje yapmayan malum kaymakam lazım” şeklinde yazdı. Taşdan’ın bu hamlesine Mücahit Avcı’dan da bir kez daha karşı hamle geldi. “İdeoloji kör etmez, ufuk açar” diyen Avcı, “Eğer ideoloji sahibi değilseniz pek sağlıklı düşünen bir birey olmanız mümkün değildir” yanıtını verdi.
KAYNAK:YERELGASTE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.