YANLIŞ ASFALT DÖKÜMÜ BİNALARI SALLIYOR!

YANLIŞ ASFALT DÖKÜMÜ BİNALARI SALLIYOR!
Av. İsmail Turan Büyükçekmece Kaymakamlığı’na gönderdiği bir şikayet dilekçesi ile evinin yanından geçen yola yapılan asfalt dökme işlemi eksik olduğundan binalarının yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya olduğunu söyledi.
 
Av. İsmail Turan Büyükçekmece Kaymakamlığı’na yaptığı şikayet dilekçesinde şunlara yer verdi: Büyükçekmece’ye bağlı Tepecik Ulus Mahallesi, Atatürk Caddesi’nde ikamet etmekteyim. Çatalca yolu Tepecik giriş mevkiinde ışıklandırma çalışmaları nedeniyle, asfalt çalışmaları yapıldı. Ancak bu çalışmalar eksik ve yama çeklinde yapıldığından, yeterince kazı yapılmadan asfalt dökümü yapıldığından dolayı; yüksek tonajlı araçlar geçtiğinde binalarımız 3-4 şiddetinde deprem olurcasına sallanıyor.
Karayollarına şikayetçi olduk, yerel belediyeye şikayetçi olduk, derdimizi çözen olmadı.
Yaklaşık 50 metre olan bu yolun yeniden acilen asfaltlanması lazım. Aksi halde yarın bir yıkım olayı olursa bunun sorumlusu kim olacak? Gereğinin yapılmasını arz ediyorum’
 
Paramız yollara atılıyor
 
Öte yandan çevre sakinleri; ‘Çatalca – Büyükçekmece yolu yıllardır çok basit işlemler ile geçiştiriliyor. Yollara geçici yamalar yapılıp paralarımız yollara atılıyor.  Belediyeler çok basit bir yöntem kullanıyor. Kürek ile çamurlu su boşaltılır ve kamyonetin içindeki taşlaşmış asfalt kazma ile kırılır. Çukuru asfalt ile doldurulur. Az bir asfalt tümsek bırakılır. Birkaç gün sonra çukur yeniden belirleniyor.’ Diyerek yetkilileri daha sağlıklı ve elverişli çalışmalara davet ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.